HAR DU NÅGOT ATT FIRA?

Födelsedag, möhippa, svensexa eller bara en stund tillsammans med vännerna. En ridtur tillsammans med paus för korvgrillning, picnic eller en fika är ett bra alternativ till det traditionella firandet. Barnkalas!!! Kan man bjuda på ett roligare kalas än ett kalas till häst? Föräldrarna följer med och leder barnen på en lång skogspromenad mellan träden och utefter bäcken.

Ge bort en upplevelse!

Specialarrangemang

 I anslutning till konferenser, studiedagar, födelsedagar mm kan vi ordna specialarrangemang enligt överenskommelse. Vi försöker så långt som möjligt att utforma tillfället enligt dina önskemål så att det blir ett tillfälle att minnas!

Barngrupper

Barngrupp på 5- 8 barn, kanske något för barngruppen på dagis, där föräldrar följer med och leder sina barn. Cirka en timmes ridning vid fem tillfällen.

 

Kurser

Finns det önskemål kan vi även utforma privatundervisning för enskilda personer eller små grupper.

Det är uppfriskande och avkopplande att genom skog och mark ta sig fram på hästryggen, men för de grupper eller deltagare som mot en extra avgift vill göra något lite mer av sin ridning kan vi t ex anlita någon känd tävlingsryttare som leder banträningarna (Erik Andersen, Jan Ottesen, Hrodmar Bjarnason, Peter Mersch).

Kajsa Ränkfors kan ställa upp och undervisa i TTEAM-metoden och/eller "Centrerad ridning". 

 

Massage

Efter en dags ridning kan det vara skönt att koppla av med lite masage! Vi erbjuder massage av utbildad massör! Det vi har att erbjuda är klassisk massage (rygg-nacke eller helkroppsmassage), avslapningsmassage, idrottsmassage eller Hawaiiansk massage, som är en mycket behaglig och verkningsfull massage till rytmisk mysik.

För att göra det hela enklare har jag enhetlig prissättning. 200 kr för en halvtimme och 400 kronor för en timme. I samband med ridläger och tvådagarsturer får man en liten rabatt. Då kan jag även kalla in fler massörer om många efterfrågar behandling.

 

Örbyhus slott   

Vi brukar göra  ridutflykter till Örbyhus Slott. På slottet ordnas visningar bl a Erik XIVs fängelsehålor.  I  Golfrestaurangen serveras ärtsoppa med punsch till om man så öns kar. Varma dagar kan vi ta ett dopp i Vendelsjön. Eller varför inte ta en runda på 18-håls golfbanan intill!?